SOM MÓN DE MONES

QUI
SOM

 

 

 

Benvingudes, benvinguts al nou espai que inaugurem aquest 2021, any molt especial per nosaltres, l’octubre en farà 20 que vam iniciar aquest viatge com a Món de mones, trajecte que se’ns fa curt si mirem enrere.

Hem fet força feina, transitant per diferents etapes, des de la venda al major a través de fires professionals durant 12 anys, dissenyant les col.leccions de bijuteria per una marca de roba , fins a l’actualitat  a les fires d’artesania al centre de Barcelona. Temps de decreixement!!!

Tot ens ha ajudat moltíssim a aprendre el nostre ofici i adaptar-nos a diferents sistemes de treball i producció, això sí, sempre fidels al treball artesanal i intervenint en tots els processos Seguim tenint la mateixa mirada colorista sobre els objectes que dissenyem.

Fresca, divertida, espontània, així són les dones a qui van dirigides, també per les més naïfs, gòtiques, poperes o postpunks . Nenes, noies, dones i d’altres gèneres gens interessades en les modes passatgeres.

Des de la primera botiga-taller al barri de Gràcia, passant per la Sagrada Família (Eixample) i actualment al Poble espanyol de Barcelona. Duem al cor aquests espais que han estat casa nostra tots aquests anys i sobretot la gent que hem conegut i ens heu anat seguint, sense vosaltres avui no estaríem aquí. Infinites gràcies, de tot cor!!!

Món de Mones som:

Teresa Roig i Ardanuy , Ceràmica, Escola d’Arts i Oficis, Escola Industrial de Barcelona.     Miquel Rubinat i Castellnou, Joieria, Escola Massana de Barcelona.

No ens podem pas deixar a la nostra gosseta, l’estimada Coloma, sempre atenta  a la porta per donar la benvinguda als visitants, cauen rendits per la seva simpatia. És un amore!!!